Nodig (voor 4 personen):
* 2 uien
* 400 g verse spinazie
* 160 g zalmfilet (uit het vriesvak of vers)
* 1 koffielepel olijfolie
* 300 ml groentenbouillon (een keteltje van Knorr)
* zout en peper
* 400 g gepelde tomatenblokjes
* 400 g verse light kruidenkaas
* 1 koffielepel citroensap
* 1 mespuntje nootmuskaat
* 12 ongekookte lasagnebladen
* 3 eetlepels geraspte kaas
Aan de slag:
* Snipper de ui, was en hak de spinazie fijn.
* Snij de zalm in blokjes.
* Bak de uien en de spinazie ongeveer 3 à 5 minuten in olie. Meng dit alles met de bouillon, de zalm en de tomaten en breng op smaak.
* Verwarm de oven voor op 200 °C.
* Meng de kruidenkaas met peper, citroensap en de nootmuskaat.
* Neem een ovenschotel en breng een laagje zalm en spinazie aan, daarna een laagje lasagnebladen. Ga zo door tot je alles opgebruikt hebt.
* Sluit af met de geraspte kaas en laat 25 minuten garen in de oven.
(Voor deze maaltijd moet je 12 punten per persoon tellen.)
Smakelijk!
Bron: Italiaanse Klassiekers, Weight Watchers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten