Nodig (Voor 1 persoon):
* 50 g pasta
* 150 g bladspinazie
* 1 ui
* 1 teentje knoflook
* olijfolie
* peper en zout
* light roomkaas
Aan de slag:
* Kook 50 g pasta zoals aangegeven op de verpakking.
* Laat 150 g bladspinazie ontdooien. Verwarm de spinazie al roerend met 1 eetlepel water, dit gedurende 3 minuten. Haal daarna de spinazie uit de pot en knijp het overtollige vocht er uit.
* Snipper 1 ui, pers 1 knoflookteentje en bak dit in 1 koffielepel olijfolie.
* Snij 100 g (vers of diepvries) zalm in stukjes en kruid deze met peper en zout.
* De zalm gaat mee in de pan om te bakken.
* Roer er daarna de spinazie en 2 eetlepels light roomkaas onder.
* Meng dit alles met de pasta en breng eventueel nog op smaak.
(Voor deze maaltijd moet je 12 punten tellen.)
Smakelijk!
Bron: Weight Watchers
Geen opmerkingen:
Een reactie posten