Nodig (voor 4 personen):
* 400 g ongekookte tagliatelle
* zout en peper
* 70 g magere hamreepjes
* 2 eieren
* 4 eetlepels room, tot 8% v.g.
* 250 ml halfvolle melk
* 40 g geraspte Parmezaanse kaas
Aan de slag:
* Kook de tagliatelle al dente zoals aangegeven op de verpakking.
* Bak de hampreepjes in een pan met antiaanbaklaag.
* Meng de eieren met de room en de melk. Roer de hamreepjes door de tagliatelle.
* Voeg de Parmezaanse kaas en het eimengsel toe en roer goed.
* Smakelijk!
(Voor dit recept reken je 10 punten per persoon)
Bron: Italiaanse Klassiekers, Weight Watchers
Oh dit ziet er heerlijk uit, ik weet dat het nog vroeg is maar krijg er bijna honger van, haha.
BeantwoordenVerwijderenDankje! Het was ook wel lekker vond ik :-) Veel kookplezier als je het gaat maken. Liefs :-)Charon
Verwijderen