woensdag 30 januari 2013

Tagliatelles Carbonara

Het is weer een tijdje geleden dat er hier een receptje verscheen... Hiermee probeer ik het goed te maken.

Nodig (voor 4 personen):
* 400 g ongekookte tagliatelle
* zout en peper
* 70 g magere hamreepjes
* 2 eieren
* 4 eetlepels room, tot 8% v.g.
* 250 ml halfvolle melk
* 40 g geraspte Parmezaanse kaas

Aan de slag:
* Kook de tagliatelle al dente zoals aangegeven op de verpakking.
* Bak de hampreepjes in een pan met antiaanbaklaag.
* Meng de eieren met de room en de melk. Roer de hamreepjes door de tagliatelle.
* Voeg de Parmezaanse kaas en het eimengsel toe en roer goed.
* Smakelijk!
(Voor dit recept reken je 10 punten per persoon)
Bron: Italiaanse Klassiekers, Weight Watchers

2 opmerkingen:

  1. Oh dit ziet er heerlijk uit, ik weet dat het nog vroeg is maar krijg er bijna honger van, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! Het was ook wel lekker vond ik :-) Veel kookplezier als je het gaat maken. Liefs :-)Charon

      Verwijderen